Τι κάνουμε: Μέσα από το helptohelp.gr σε βοηθάμε να βοηθήσεις. Πώς γίνεται αυτό; 

Κατασκευάζουμε για σένα μια ιστοσελίδα όπως εσύ θες. Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείς να προβάλεις το όραμα, την ιδέα που έχεις ή την προσπάθεια που κάνεις για το κοινό καλό. Μπορείς να ενημερώσεις, να προσκαλέσεις, να υπενθυμίσεις στον κόσμο να βοηθήσει με τον τρόπο που εσύ ξέρεις, φαντάζεσαι και προτείνεις.

Τελικά εσύ γίνεσαι ο διαχειριστής και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας και εμείς ελπίζουμε πως το όραμά σου για έναν καλύτερο κόσμο θα γίνει πραγματικότητα.

Ποιος μπορεί να αποκτήσει μια ιστοσελίδα δωρεάν από το helptohelp.gr;

Οι ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε προορίζονται αποκλειστικά για το κοινό καλό. Αν και εσύ θες μέσω της ιστοσελίδας που θα φτιάξουμε να βοηθήσεις κοντινά ή διπλανά σου πρόσωπα, τότε είναι τιμή και χαρά για εμάς να συνεργαστούμε μαζί σου.

Όνομα ιστοσελίδας και Hosting

Οι υπηρεσίες Hosting παρέχονται δωρεάν από το helptohelp.gr.

Το όνομα της ιστοσελίδας που θα κατασκευάσουμε θα είναι της μορφής: mywebsite.heltptohelp.gr ή 2o-lukeio-patras.helptohelp.gr ή omada-agapis.helptohelp.gr, έχοντας δηλαδή αρχικά το όνομα (subdomain) που εσύ επιλέγεις και στη συνέχεια την κατάληξη (domain) .heltohelp.gr.

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το όνομα της ιστοσελίδας σου να μην περιέχει την κατάληξη .helptohelp.gr αλλά απλά .gr ή .com ή .net κλπ. Στην περίπτωση αυτή μπορείς να αγοράσεις το όνομα της ιστοσελίδας (domain name) από οποιαδήποτε εταιρεία πουλάει domain names μέσω ίντερνετ.

Πώς μπορώ να αποκτήσω κι εγώ μια δωρεάν ιστοσελίδα από το helptohelp.gr;

Θα συμπληρώσεις ορισμένες πληροφορίες που χρειαζόμαστε και θα τις στείλεις σε εμάς μέσω της αίτησης που θα βρεις εδώ. Αυτομάτως θα είσαι και εσύ ένας πιθανός συνεργάτης.

Η επιλογή της ιδέας πραγματοποιείται τυχαία και ανακοινώνεται στην ενότητα "Τα νέα μας" του helptohelp.gr. Υποψήφιοι για να αποκτήσουν τη δωρεάν ιστοσελίδα είναι κάθε φορά όλοι όσοι μας έστειλαν την αίτηση και πληρούν της προϋποθέσεις που έχουμε θέσει.

Χρόνος Κατασκευής

Εφόσον λάβουμε όλο το υλικό που επιθυμείς να βρίσκεται στην ιστοσελίδα σου, θα χρειαστούμε από μια εβδομάδα μέχρι έναν μήνα για την ολοκλήρωση της κατασκευής της.

Τι δεν κατασκευάζουμε;

Δεν κατασκευάσουμε ιστοσελίδες που το περιεχόμενό τους δεν αποσκοπεί στο κοινό καλό, αφορά επιχειρήσεις, εταιρείες ή είναι πολιτικού ενδιαφέροντος. Επίσης, δεν αναλαμβάνουμε την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος, ιστοσελίδας- μηχανής αναζήτησης ή βάσης δεδομένων.

Τρόπος συνεργασίας

Αφού ειδοποιήσουμε με email ότι είσαι ο επόμενος που η ιδεά του θα γίνει πράξη μέσω της ιστοσελίδας μας, μας αποστέλεις  το υλικό (εικόνες, κείμενα κλπ) που θέλεις να περιέχεται στη νέα σου ιστοσελίδα. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε το υλικό αυτό, θα λάβουμε υπόψιν τις προτιμήσεις σου σχετικά με την αισθητική και τη λειτουργικότητα της νέας ιστοσελίδας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να έχουμε το αποτέλεσμα που φαντάζεσαι. Σ'όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μέσω email, για να σε βοηθήσουμε στο μέγιστο.

Τι μπορεί να περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα;

Άρθρα, βίντεο, πολλαπλές σελίδες, μετρητής επισκέψεων, φόρμα επικοινωνίας, σχολιασμός επισκεπτών, slide προβολής εικόνων, περιοχή μελών, ημερολόγιο, έκθεση φωτογραφιών, παραπομπές σε σελίδες κοινωνικών δικτύων και ορισμένες ακόμα εφαρμογές. Επίσης, μπορεί να περιλαμβάνεται περιοχή από την οποία θα έχεις την πρόσβαση για επεξεργασία και καταχώρηση νέων άρθρων.